Bli Kostrådgivare på Fuerteventura!

Nu har du chansen att studera till Diplomerad och Licensierad Kostrådgivare hos Näringsakademin (fd Paulúns Näringscenter) på sport- & aktivitetsanläggningen PlayitasFuerteventura

För sjätte året arrangerar Svenska Näringsakademin sin populära kostrådgivarutbildning på Playitas. Under veckan lär du dig mycket om kost och näring samtidigt som du kan äta gott och nyttigt samt använda de stora träningsmöjligheterna på en av Europas bästa träningsresorts. Resan är två veckor lång och du studerar tio dagar, så det finns även plats för massor av träning och strandliv. Som kostrådgivare lär du dig näringsfysiologi, energiprocessen, att göra kostprogram och hur man förebygger sjukdomar.

Kursledare
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer. Han har skrivit mer än 20 böcker inom ämnet som sammanlagt sålts i drygt 1,3 miljoner exemplar. Fredrik är medgrundare till Svenska Näringsakademin och syns regelbundet i media som sakkunnig expert och skribent. Fredrik är just nu aktuell med boken Modern Näringslära.

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (filosofie magister, nutrition) och har mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Martin ansvarar för centrets utbildningsverksamhet, bland annat den mycket populära kostrådgivarutbildningen. Martin har skrivit böckerna ”För hjärtats skull” och ”Allt om näringslära”. Han har också varit medförfattare till ett antal böcker, bl.a. Modern Näringslära.

Susanne Dalsätt är kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och har jobbat i hälsobranschen sen 1998. Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk mysli sen början på 70-talet. Hon har medverkat som kostexpert i programmet Tjockholmen på kanal 5. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar.

Till vem vänder sig kursen?

  • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård.
  • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda dig och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa.
  • Utbildningen riktar sig också till dig som är dietist, sjukgymnast, terapeut eller har annan typ av bakgrund inom hälso- och friskvård och som vill bredda dina kunskaper.
  • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del.

Datum: 14-28 januari. Pris 26 498:- inkl. moms

För mer information och anmälan klicka här . Har du frågor om utbildningens innehåll och upplägg, kontakta Martin Brunnberg på martin@nutrition.se eller på tfn 073-650 90 33

Läs mer och boka här!