Avancerad nutrition för Kostrådgivare

Till vem riktar sig kursen?
Den här kursen är för dig som redan kan en hel del näringslära och vill utveckla dina kunskaper. Under tio intensiva kursdagar kommer du att fördjupa dig i näringslära, men du kommer också att få lära dig nya färdigheter i områden som beteendevetenskap och farmakologi.

Vem kan söka kursen?
För att tillgodogöra sig kursen krävs tidigare utbildning i näringslära som Diplomerad Kostrådgivare eller motsvarande. Repetition och självstudier motsvarande innehållet i Diplomerad Kostrådgivare innan kursstart rekommenderas.

Våra lärare
Alla våra lärare har dokumenterade utbildningar och är experter på sina områden. På denna vidareutbildning har vi handplockat många experter som har doktorerat inom sina områden, allt för att du som deltagare ska få ut maximalt av utbildningen.

Examen
För att erhålla examen i kursen Avancerad Nutrition för Kostrådgivare krävs ett godkänt resultat på ett skriftligt prov som skrivs några dagar efter att kursen har avslutats. Dessutom krävs närvarofrekvens på minst 90 procent av kurstiden.

När & var?
Fördjupningskursen för Kostrådgivare hålls på Stockholm West. Kursdatum: kommer senare. Anmälan görs på telefon 08-440 90 80 eller direkt på webben här nedan.

Pris
18 900 + moms inklusive kurslitteratur för tio dagars fördjupningskurs för Diplomerade Kostrådgivare. Nu kan vi också erbjuda en räntefri betalningslösning som löper över 6, 12 eller 18 månader. Mer om denna kan du läsa här.

För frågor om utbildningen, kontakta Martin Brunnberg tel. 073 650 90 33

Bokningsregler
Alla bokningar av utbildningsplatser är bindande. Får du förhinder att gå en utbildning återbetalas kursavgiften minus bokningsavgift på 2400:- + moms. Bokningsavgiften är innestående och kan användas på framtida utbildningar. Avbokar du närmare en två veckor innan kurstart återbetalas inte kursavgiften, men du kan tillgodoräkna dig hela beloppet om du vill gå utbildningen längre fram.

Schema
Dag 1: Allmän repetition näringslära
Dag 2: Livsmedelskunskap. Hur läser man en innehållsförteckning? Tillsatser i mat.
Dag 3: Hormonlära. Farmakologi
Dag 4: Aptitreglering. Probiotika.
Dag 5: Mat för nattarbetare. Stress och hälsa.
Dag 6: Nutritionstoxikologi – hur påverkas vi av gifter i vår miljö och i vår mat?. Kommunikation.
Dag 7: Idrottsnutrition.
Dag 8: Kognitiv beteendeterapi för kostrådgivare
Dag 9: Hur hittar man information och forskningsrön? Hur ska dessa tolkas?
Dag 10: Praktiska övningar
Dag 11: Examen

Kursansvarig: Martin Brunnberg

Nu kan du via oss boka hotellrum på Mornington hotell Bromma i samband med din utbildning. Meddela oss i meddelandefältet nedan vid bokning om mellan vilka datum du önskar hotellrum!

Kommentarer om utbildningarna från tidigare deltagare

”För mig var det viktigt att den inte utgav sig för att vara den enda sanna utbildningen. Det fanns utrymme att diskutera olika åsikter om vad en sund kost är.” Martina Winblad

”I kursen fick jag en bred kunskapsbalans och vår engagerade klass hade många och långa diskussioner med de duktiga lärarna!” Katarina Nilsson

”Lärarna har mycket bra koll på nya forskarrön och de brinner för sina respektive ämnen – det smittar av sig!” Nina Ahlm

Jenny har hittat drömjobbet! Läs mer om Jenny här.

Fia delar med sig sina erfarenheter från kostrådgivarutbildningen. Läs mer om Fia här.

Boka din plats direkt online här!