Rörelseapparatens anatomi : en skelett, led och muskelguide

Rörelseapparatens anatomi : en skelett, led och muskelguide – Kristian Berg

TILLFÄLLIGT SLUT!

Kristian Berg har många år som anatomilärare på bland annat Naprapathögskolan i Stockholm. Här är hans mest kompletta anatomibok innehållandes en väldigt komplett skelett-, muskel- och ledguide samt många triggerpunkter. Tanken med boken är att den ska fungera som en enkel, lättförståelig och relevant guide för de som antingen studerar till ett kroppsterapeutiskt yrke eller redan aktivt arbetar med patienter.

Boken är tänkt att användas som en anatomisk atlas och textbok över rörelseapparatens anatomi där text och bild tillsammans förklarar strukturernas utseende och form vilket förhoppningsvis ökar förutsättningen till en djupare förståelse av rörelseapparaten i sin helhet.

Syftet är att läsaren/studenten på ett överskådligt sätt ska kunna förena de teoretiska kunskaperna med de praktiska momenten i kapitlet om tester; allt för att lättare kunna tillgodogöra sig och förstå den kliniska tillämpningen.

  • Författare: Kristian Berg
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2016-02
  • ISBN: 9789198276411
  • Förlag: ICVE Production
  • Antal sidor: 615
  • Vikt: 1832 gram

Pris: 700:- (inkl. moms) TILLFÄLLIGT SLUT!


Här kan du beställa vissa utvalda varor från oss. Du kan betala med swish eller på faktura 30 dagar. Vårt swish-nr är 1234134888. Kvitton erhålls via mejl. Observera att vi endast kan ta emot beställningar inom Sverige. Fraktkostnaden är 49:- och beställningar över 500:- är fraktfria. Alla priser är inklusive moms. Gällande GDPR: Vi samlar in dina uppgifter i formuläret nedan för att kunna skapa dels kundunderlag i vårt bokföringssystem och dels för att få information om var vi skickar din bok.