Fia delar med sig sina erfarenheter från kostrådgivarutbildningen

Fia delar med sig av sina erfarenheter

 

Jag har alltid haft en passion för träning och kost. Därför utbildade jag mig tidigt till kostrådgivare, men jag kände att den utbildningen inte gav mig de kunskaper jag förväntat mig för att kunna arbeta framgångsrikt med kostrådgivning.

Varför gick du denna utbildning?

”För mig var det viktigt att gå en utbildning som gav mig de verktyg jag behövde och därför gick jag även Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning.”

Vad tyckte du om utbildningen?

”Den var jättebra! Otroligt inspirerande, och den gav mig precis den kunskap som jag kände att jag saknade och bitarna föll på plats. Den gav mig också fler verktyg vilket gjorde mig trygg; jag vågade äntligen starta min kostverksamhet! Det är också högt i tak under utbildningens gång och alla åsikter och läror ges utrymme!”

Skulle du rekommendera andra att gå den?

”Ja, absolut! Den här utbildningen är den enda rätta! Den ger dig objektiv kunskap. Är du intresserad av näringslära är det absolut rätt utbildning för dig!”

Hur arbetar du idag?

”Jag arbetar med kostrådgivning, viktminskningsgrupper och föreläsningar. Jag är även personlig tränare och gruppträningsinstruktör. För mig är det viktigt att leverera helheten genom både kostråd och träning; jag brinner verkligen för att promota hälsa och livsglädje i alla ålderskategorier! Det är en så otrolig bredd på mina kunder, alltifrån 16-åringar till pensionärer. Jag lär mig hela tiden av mina kunder och det är en otrolig känsla att se dem utvecklas och blomma upp!”

Mer info om Fia:

”Jag är en person som drivs av att utvecklas vilket tagit mig dit jag är idag!
Jag är 37 år gammal och bor tillsammans med min familj i Nyköping där jag driver enmansföretaget Fias Kraft & Hälsa sedan december -08.”