nutrition camp start

Nutrition Camp, 20-22 oktober 2017!

I höst är det dags för femte upplagan av vårt populära camp! Vi har samlat några av Sveriges främsta föreläsare inom kost och hälsa för en inspirerande helg på Wisingsö Hotell och konferens, Visningsö. Välkommen på en oförglömlig helg!

Var?
Eventet äger rum på Wisingsö Hotell och konferens, Visningsö och priset för hela helgen med alla föreläsningar, träningspass, boende, mat och välfylld goodiebag är Bokning av Nutrition Camp Visingsö 3200:- inkl. moms, 3600:- inkl. enkelrumstillägg. Önskar du enbart dagbiljett för hela helgen betalar du 1650:- inkl måltider och aktiviteter (ej frukost). Anmälan är bindande, men du kan sälja eller överlåta din plats till någon annan som du skulle få förhinder.

Anmälan görs i formuläret längst ner på sidan. Antalet platser är begränsade så vänta inte för länge om du vill försäkra dig om en plats. Något säger oss att det kommer bli fullbokat fort…

Helgens föreläsare och inspiratörer är:

frredrik Fredrik Paulún (filosofie magister, nutrition) är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och grundare av Paulúns Näringscenter. Fredriks roll är att garantera kvaliteten på tjänsterna samt föreläsa på vissa av de utbildningar som centret arrangerar, bl. a. den populära kostrådgivarutbildningen. Fredrik har också skrivit ett stort antal böcker inom näringslära, och nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans Martin Brunnberg.
rova-föreläser2-150x150 Camilla Rova är i grunden kock och har själv en viktresa på 35 kg bakom sig. Idag jobbar hon med utbildning, föreläsningar och coachning inom hälsa, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap/medarbetarskap på arbetsplatser. Camilla är även kostrådgivare och har flertalet utbildningar in coaching.Camilla Rova har även varit hälsocoachen i TV3´s Min Stora Lata Familj.
Suss1_elin_carlholt_låg-upplöst1-150x150 Susanne Dalsätt är kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och har jobbat i hälsobranschen sen 1998. Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk mysli sen början på 70-talet. Hon har medverkat som kostexpert i programmet Tjockholmen på kanal 5 och lagat mat i Halv åtta hos mig på TV 4. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar.
David Jonsson är näringsfysiolog (fil. kand. nutrition) och arbetar med föreläsningar, utbildning och Kostrådgivning på Paulúns Näringscenter i Stockholm. David har specialiserat sig på kopplingen mat och prestation och hur man med kostens hjälp kan optimera sin resultat.
martin brunnberg Martin Brunnberg är näringsfysiolog (fil. mag nutrition) och arbetar sedan tio år som utbildningsansvarig på Pauluns Näringscenter. Martin har skrivit och var medförfattare till ett antal böcker inom näringslära och arbetar just nu på en mycket heltäckande bok om näringslära.
mia marklund Mia Marklund är leg arbetsterapeut, kostrådgivare och personlig tränare. Hon har ett förflutet som volleybollspelare på elit-och landslagsnivå. Oavsett om Mia möter människor i sin roll som arbetsterapeut, kostrådgivare eller personlig tränare så handlar det om att hjälpa en person till en funktionell och hälsosam vardag utifrån personens behov, önskemål och förutsättningar.

Detta ingår i priset:
-föreläsningar
-all mat
-logi (del i dubbelrum). Enkelrumstillägg 400:-.
-frivilliga träningsaktiviter
-goodie-bag

Program
Fredagen:

15.00-17.30 Incheckning på Wisningsö Hotell & Konferens
För dig som kommer tidigt finns det alla möjligheter till en uppfriskande promenad, löprunda eller varför inte utnyttja det fina utegymmet?

18.00-19.00 Välkomstmiddag

19.30-21.00 Föreläsning: Mat som för ökad mental kapacitet, Martin Brunnberg
Kan vi påverka vår hjärna genom den mat vi äter och hur mycket betyder bra mat för maximal mental kapacitet? Få tips på hur du boostar ditt intellekt och undviker svackor!

Lördagen:

7.30-8.30 Morgonyoga
En härlig ”Wake-Up” där vi får igång kroppen med såväl mjuka fysiska utmaningar som välgörande andning. Ta gärna med egen yogamatta om du har möjlighet.

9.00-10.00 Frukostbuffé

10.00-11.30! Målfokus, Camilla Rova
Vill du nå dina mål och behålla dina resultat på lång sikt? Kanske har du idag ett tydligt mål, kanske vet du inte alls vad du vill mer än att du vill få till en förändring och utveckling. Oavsett var du befinner dig får du här verktygen till att skapa kraftfulla mål med ett tydligare och starkare fokus genom visualisering och mental träning. Du får även svar på hur du stärker din hjärnvilja för att bli mer uthållig för att få till den äkta förändringen som kommer inifrån dig själv. Lägg därtill vikten av att njuta längs vägen för att nå livsglädje. Vi reder ut frågorna ”varför gör jag inte det jag vet att jag borde göra?” och ”Vart tog motivationen vägen?”

11.45-13.00 Kockshow, Martin och Camilla. Lär dig syra själv! Syrade grönsaker är fullkomligt packade med bra hälsoeffekter och god smak. Få dig lite inspiration, tips hur man syrar, vad man syrar och förstås en god provsmakning av syrade grönsaker!

13.00-14.00 Lunch

14.00-15.30 Föreläsning, Fredrik Paulun
Vad betyder egentligen ”riktig” mat? Fredrik pratar om den nya synen på näringslära och olika ingredienser.

15.30-16.00 Mellanmål och mingel

16.00-17.00 Föreläsning: Ta del av en av våra kostrådgivares erfarenheter och vardag!

17.00-18.00 Studiebesök på Persgården

19.00 Middag med efterföljande barhäng

Söndag:

7.30-8.30
Funktionellt styrke- och konditionspass med din egen kroppsvikt som redskap

9.00-10.00 Frukost

10.00-12.00 Mat för maximal fysisk prestation, David Jonsson
Vad du äter kan kraftigt påverka både din prestationsförmåga och resultaten av din träning. Under den här föreläsningen får du veta hur du ska anpassa ditt kostupplägg beroende på vad du tränar, hur vältränad du är och vilka dina mål är. David visar tydligt och enkelt hur du kan ta den senaste forskningen om idrottsnutrition och använda i ditt eget tränings- och kostupplägg.

12.00-13.00 Avslutande lunch
skevik-336x119

Boka direkt här nedan! För frågor mejla oss på susanne@persgarden.se

Bokning av Nutrition Camp Visingsö 3200:- inkl. moms, 3600:- inkl. enkelrumstillägg. Önskar du enbart dagbiljett för hela helgen betalar du 1650:-.