Vi kommer till din arbetsplats!

Boka inspirerande föreläsningar till din arbetsplats!

Vi erbjuder allt från inspirerande föreläsningar, kostkurser och utbildningar till personliga konsultationer där du som beställare får en bedömning av hälsostatusen på ditt företag och hjälp med konkreta åtgärder.

Föreläsningar
Inspirerande föreläsningar om aktuella ämnen inom kost, hälsa och välbefinnande. Föreläsningarna kan skräddarsys efter era önskemål.

Exempel på föreläsningsrubriker:

 • Smart vardagsmat (föreläsning inkl. provsmakning)
 • Fett på gott eller ont?
 • Trenddieter: fördelar och nackdelar!
 • Den perfekta shoppingrundan
 • Näringslära – teorierna bakom bra mat
 • Stenålderkost
 • För hjärtats skull
 • Kost för diabetiker
 • Fettförbränning!
 • Målfokus, hjärnvilja och livsglädje
 • Stress – grunden till din hälsa och framgång
 • Vaför gör jag inte det jag vet att jag borde? Konsten att bryta en vana
 • Kost för din hälsa, ökad energi och livskvalité

Våra föreläsare

 PNC_1s

  

 Fredrik Paulún  är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och grundare av Svenska Näringsakademin. Fredrik har sålt mer än 1,3 miljoner böcker inom näringslära och har hållit tusentals uppskattade föreläsningar inom ämnet. Fredrik är även skribent i ett antal branschtidningar och syns i regelbundet olika medier Mer om Fredrik finner du på www.paulun.se. Boka Fredrik för en föreläsning du garanterat blir nöjd med!

 

 PNC_2    Martin Brunnberg är näringsfysiolog (filosofie magister, nutrition) med mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Martin ansvarar för centrets utbildningsverksamhet, bland annat den mycket populära kostrådgivarutbildningen. Martin har skrivit böckerna För hjärtats skull och Allt om näringslära. Han har också varit medförfattare till ett antal böcker, bl. a. isodieten-serien. Just nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún.

 

 Camilla liten  Camilla Rova är kock, coach (ICC och ICF), NLP master, kostrådgivare, stress- och friskvårdsterapeut och har ett flertal utbildningar med kognitiv inriktning med fokus på kommunikation, mental träning och grupputveckling.
Camilla har lång erfarenhet med arbete kring hälsa, välmående och livskvalitet.  Hon har tidigare medverkat i olika tv program, bland annat som hälsocoach i TV3 ́s serie ”Min stora lata familj”. Camilla har även medverkat i dokumentärer som ”Feta svenskar” och ”Vägen tillbaka”, och har släppt E-kokboken Riktig mat med Rova – mätt och lätt. Camillas föreläsningar hittar du här.
 PNC_3s  David Jonsson är näringsfysiolog med flera års erfarenhet av personlig rådgivning och föreläsningar inom näringslära, träning och hälsa. David har som simmare och tränare också livslång erfarenhet av träning på alla nivåer. På Svenska Näringsakademin är David huvudansvarig för våra personliga konsultationer och mätningar. David är expertskribent i tidningen Body och är flitig gäst många närings- och träningspoddar. Just nu är han aktuell med boken Magsmart

 

 Susanne liten  Susanne Dalsätt är antagligen Sveriges mesta kostrådgivare (utbildad hos Svenska Näringsakademin). Hon har väglett tusentals klienter till deras mål gällande kroppsfett och matvanor. Hon jobbar idag som inspirationsföreläsare och driver en egen müslifabrik på Visingsö. Hos oss ansvarar hon för sista delen i kostrådgivarutbildningen där hon inspirerar eleverna till hur du kan göra karriär som kostrådgivare. Susanne är också initiativtagaren till Svenska Näringsakademins populära event Nutrition Camp.

Kurser och utbildningar

(Obs! erbjuds enbart till företag)

Smart mat
En kurs på 6-8 tillfällen för er som är intresserade av näringslära och vill lära er mer om kostens betydelse för hälsan. Vi går igenom grunderna i näringslära, reder ut begrepp som GI, omega-3 och antioxidanter, tar reda på vad märkningen på våra livsmedel egentligen innebär och slår hål på de vanligaste myterna kring kost och hälsa.

Kom i form
Föreläsningsserie under 8 veckor med fokus på viktbalans. Lär dig teori och praktik för att optimera hälsa och form samtidigt som resultaten börjar visa sig. Vid kursens fyra tillfällen får ni även stöttning, tips och råd kring problemsituationer och inte minst lära er hur ni går vidare efter avslutat program. Med eller utan utvärdering av kroppssammansättning i vår bod pod.

Matlagningkurser
Vi samarbetar med hälsokocken Johan Lahlin på Dr Mat angående matlagningskurser och kick-offer med mat-tema. Kontakta oss för mer info.

Kostrådgivarutbildning
En 10-dagars kostrådgivarutbildning för de som själva vill arbeta med kost och hälsa. Utbildningen ges som en öppen utbildning i Stockholm, Malmö, Göteborg och utomlands. Vi anordnar även utbildningar på beställning, anpassade efter era förutsättningar och behov. För schemaupplägg och mer info kontakta oss.

Kurs i näringslära
Denna kurs riktar sig till personer som på något sätt redan jobbar med kost och hälsa men vill fördjupa eller uppdatera sina kunskaper med det senaste inom näringslära. Kurslängd 6-8 timmar eller efter önskemål.

Hälsoinspiratörsutbildning
Utbilda ambassadörer för hälsa som kan inspirera resten av företaget att upprätthålla god hälsa. Utbildningen innehåller grundläggande kunskap om kost och kostens betydelse för hälsan, den fysiska aktivitetens betydelse för hälsan, metoder för att motivera och engagera, exempel på hur man lägger upp hälsofrämjande arbete och mycket mera.

Hälsotester och konsultationer

Hälsotester och konsultationer kombineras med fördel med en inspirerande föreläsning.

Bod pod
Bod pod är ett mycket exakt verktyg för att mäta kroppssammansättning. Därför är det ett perfekt verktyg för att veta att det verkligen är fett man tappar vid viktminskning. Omvänt är podden perfekt för att verifera att det verkligen är muskelmassa som ökar när man tränar hårt.

Personliga konsultationer
Personliga konsultationer med våra näringsfysiologer. Efter analys av kost- och livsstilsvanor tas en individuellt anpassad handlingsplan fram med konkreta tips och råd utifrån klientens unika förutsättningar och mål. Man kan få hjälp med att gå upp i vikt, gå ner i vikt, kost vid speciell sjukdom (diabetes, magproblem etc.), kost för att optimera formen, kostupplägg när man jobbar skift eller bara vill bibehålla god hälsa och välmående och mycket annat.

Övriga tjänster

Kickoff eller konferens med hälsotema
Vi kan tillsammans med våra samarbetspartners sätta en hälsoprägling på er kickoff eller konferens. Alltifrån enstaka inslag så som föreläsningar, konsultationer, matlagningskurser och hälsotester till att vi låter hela konferensen genomsyras av hälsa och inget lämnas åt slumpen. Vi erbjuder även catering och matevent tillsammans med vår partner Doktor Mat. Läs mer här!

Hittar ni inte det ni söker skräddarsyr vi gärna föreläsningar, kurser och utbildningar efter era önskemål.

Ring 08-440 90 80 eller mejla på info @ svna.se.