Utbildningar

Utbildningar på Svenska Näringsakademin

Personlig tränare (GPT och APT)
Har du ett brinnande intresse för fysisk aktivitet och hälsa, och vill göra det till ditt yrke? Nu erbjuder Svenska Näringsakademin utbildningar inom Personlig Träning. Hos oss får du en bred kunskapsbas och massor av nya möjligheter till arbete inom träningsbranschen. Läs mer om grundutbildningen till Personlig Tränare (gpt) här och om påbyggnaden till Advanced Personal Trainer här.

Diplomerad & licensierad kostrådgivare (100 timmar lärarledd undervisning + självstudier)
Efterfrågan och behovet av personer med kunskaper inom kost ökar i alla sammanhang. Därför erbjuder vi på Svenska Näringsakademin en utbildning som ger dig en bra grundkompetens i näringslära. Utbildningen tar upp hur näringsämnen fungerar i kroppen och vilka krav din kropp ställer på näringstillförseln. Kursen innehåller också praktiskt arbete med bland annat kostanalyser. Utbildningen anordnas på flera orter runt om i Sverige. Klicka här för att ladda ner vår kursfolder som PDF
Du läser mer om utbildningen här.

Diplomerad & licensierad kostrådgivare distanskurs
Utbildningsbeskrivningen är densamma som för kursen diplomerad kostrådgivare. Skillnaden är att du här kan läsa hela kursen på distans. Kursen är upplagd i sin helhet med videoinspelade föreläsningar och textavsnitt. Efter varje utbildningsdel väntar ett delprov. Kursen avslutas med en sluttenta som ligger till grund för diplomeringen. Läs mer om diplomerad kostrådgivare på distans här!

Avancerad Nutrition för Diplomerade Kostrådgivare (100 timmar lärarledd undervisning + självstudier)
Den här kursen är för dig som redan kan en hel del näringslära och vill utveckla dina kunskaper. Under tio intensiva kursdagar kommer du att fördjupa dig i näringslära, men du kommer också att få lära dig nya färdigheter i områden som beteendevetenskap och farmakologi. Du läser mer om utbildningen här.

Diplomerad Rådgivare Idrottsnutrition, Athletic Performance Nutrition (40 timmar distans)
Vill du bredda dina kunskaper om hur man ska äta för att prestera optimalt? Då är vår distanskurs till Diplomerad Rådgivare Idrottsnutrition perfekt för dig! Läs mer klicka här.

Certifierad Coach (ICC)
Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre. Läs mer klicka här.

Hälsocoach, inkl Certifierad Coach (inkl ICC)
Genom ett unikt samarbete med Skandinaviska ledarhögskolan kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa! Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem? Hälsocoach kombinerar tre ben för att ge dig en mycket komplett utbildning: diplomerad, kostrådgivare, certifierad coach och hälsokompetens.
Läs mer och anmäl dig här!

Hälsoinspiratör
Som hälsoinspiratör utbildad på Svenska Näringsakademin får du verktygen att hälsoinspirera och bredda ditt utbud mot företag och organisationer. Utbildningen är under två dagar där teori blandas med kognitiva gruppövningar och diskussioner kring hälsofrämjande arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Läs mer och anmäl dig här!

Aktuella kursdatum
Aktuella kursdatum hittar du här.

Utbildningspaket
Du kan också kombinera flera av våra populära utbildningar för att få ett rabatterat pris. De utbildningar som säljs i paket är följande:
Kostrådgivare + Diplomerad rådgivare i idrottsnutrition (20% rabatt på totalpris)
Kostrådgivare + Diplomerad rådgivare i idrottsnutrition + Hälsoinspiratör (20% rabatt på totalpris)
Personlig tränare + Diplomerad Kostrågivare (15% rabatt på totalpris)
För att boka ett utbildningspaket bokar du utbildningarna separat på samma dag och anger ”utbildningpaket” i meddelanfönstret vid bokningen!

Kommentarer om utbildningarna från tidigare deltagare
”För mig var det viktigt att den inte utgav sig för att vara den enda sanna utbildningen. Det fanns utrymme att diskutera olika åsikter om vad en sund kost är.” Martina Winblad

”I kursen fick jag en bred kunskapsbalans och vår engagerade klass hade många och långa diskussioner med de duktiga lärarna!” Katarina Nilsson

”Lärarna har mycket bra koll på nya forskningsrön och de brinner för sina respektive ämnen – det smittar av sig!” Nina Ahlm

Jenny har hittat drömjobbet! Läs mer om Jenny här.
Fia delar med sig sina erfarenheter från kostrådgivarutbildningen. Läs mer om Fia här.
Här kan du läsa vad Emil, Mia, Fia och Paula tyckte om utbildningen!

Räntefri avbetalning
Vi erbjuder räntefri betalningslösning som löper över 6, 12 eller 18 månader.
Mer om denna kan du läsa här.

Bokningsregler
Alla bokningar av utbildningsplatser är bindande. Får du förhinder att gå en utbildning återbetalas kursavgiften minus bokningsavgift på 2400:- + moms. Bokningsavgiften är innestående och kan användas på framtida utbildningar. Avbokar du närmare en två veckor innan kurstart återbetalas inte kursavgiften, men du kan tillgodoräkna dig hela beloppet om du vill gå utbildningen längre fram.

Förteckning över kostrådgivare utbildade av oss hittar du här.

Anmäl dig här

För utbildningsfrågor, kontakta Martin Brunnberg tel. 073 650 90 33

Boka din plats direkt online