Utbilda dig till Hälsocoach (inklusive ICC-certifierad coachutbildning)

Genom ett unikt samarbete med Skandinaviska ledarhögskolan kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kostterapier, rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

Om vår samarbetespartner Skandinaviska Ledarhögskolan
I vårt samarbete levererar Skandinaviska ledarhögskolan en certifierad coachutbildning som är kvalitetssäkrad genom ICC-utbildning (Läs mer om ICC här).

Dessutom är coachutbildningen granskad och godkänd av EMCC (Läs mer om EMMC här) med Internationellt certifikat som utfärdas vid godkänt resultat. Coachutbildningen ger både kunskap och kompetens, då du både tränar teori samt praktiserar kunskapen. På utbildningen får du tillgång till erfarna coachtränare, och Skandinaviska ledarhögskolan har utbildat coacher i många år och är ledande inom utbildning, forskning och utveckling i vårt segment.

Hälsocoachutbildningen
Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block.

Som utbildad coach har du möjlighet att marknadsföra dig på våra hemsidor, ICC, Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin.

Priser:
ICC-coach 39 000 kr ex moms (inkl. kurslitteratur)
Licensierad och diplomerad Kostrådgivare 16 900 ex moms (inkl. kurslitteratur)
Hälsoinspiratör 5 800 ex moms, exkl litteratur

Totalpris för alla tre kurserna: 61 700:- + moms. Boka alla utbildningar på en gång så får du 10% rabatt. Läs mer om Hälsocoach här.

Finansiering
Genom oss kan du få fördelaktig finansieringshjälp. Ring eller mejla oss för mer information!

Bokning
Boka coach, kostrådgivare och Hälsoinspiratör separat under respektive utbildning. Då får du full flexibilitet när du önskar deltaga!