Nicole ”Nicki” Lindberg

Här kan du läsa om vad våra kostrådgivare gör. Med jämna mellanrum kommer vi att presentera en ny kostrådgivare och vill du vara med är du mer än välkommen att kontakta oss!

Nicole ”Nicki” Lindberg, Vetlanda

Familj: Sambo

Namn på företaget: Optimum Performance Lifestyle, förkortas OPL. Hemsida: www.nicolelindberg.se

Hur ser din verksamhet ut och hur jobbar du med kunder?
Optimum Performance Lifestyle startade jag och min sambo vid årsskiftet.
Som Kostrådgivare jobbar jag främst med att göra kostprogram och att svara på frågor men framför allt genom att hela tiden finnas tillgänglig för mina klienter om de har frågor eller funderingar. Jag håller främst till i Småland; Vetlanda och Växjö men är flexibel och rör mig gärna utanför. Föreläsningar är också något jag gör och kommer att jobba mer med framöver.

Vad är ditt framgångskoncept?
Att hela tiden utvecklas i mitt arbete och bli bäst på det jag gör. Har man för många bollar i luften är det alltid något som blir lidande eller av sämre kvalitet. Jag fokuserar på att vara en förebild och en inspiration för mina klienter med min egen kost och träning. För mig är det viktigt att få en personlig relation till mina klienter för att de inte ska känna sig som en i mängden.

Vad är ditt mål närmaste 5 åren?
Att hålla mitt företag levande att och att utveckla mig själv inom kost och näringslära. Jobba med nya samarbetspartners och hålla mig uppdaterad. Samt att använda mina kunskaper som redskap till min egen träning och tävlingar.

Vilka tips vill du ge dina branschkollegor?
Bygg upp dina erfarenheter och se varje individ som enskild. Använd dig av din bakgrund och dina livserfarenheter som verktyg. Sikta på att bli bäst på en sak och inte på hundra saker. Ta inte andras idéer utan skapa dina egna.

Vad kan du inte vara utan i ditt kök?
Grönsaker och frukt ska alltid finnas i varje måltid.