Mia Ånemyr, Stockholm

Här kan du läsa om vad våra kostrådgivare gör. Med jämna mellanrum kommer vi att presentera en ny kostrådgivare och vill du vara med är du mer än välkommen att kontakta oss!

Familj: 2 vuxna barn och 1 barnbarn

Namn på företaget: AB Sileo – Mia Ånemyr

Hur ser din verksamhet ut och hur jobbar du med dina kunder?
Mitt företag AB Sileo Mia Ånemyr arbetar med kost & livsstilsplanering till varaktig hälsa. Jag erbjuder bland annat rådgivning, föreläsningar och workshops. Jag har utvecklat ett onlinekoncept med matsmarta veckomenyer som gör vardagen lättare. Mina kunder får tillgång till en stor receptbank med vardagsmat baserad på naturliga råvaror. Min hemsida är www.miaanemyr.se . Jag har författat tre böcker inom kost & livsstil: Mellanmål på väg, Adrians Kalasbok naturligt gott och under 2018 kommer Sluta Banta – Börja Leva ut.

Vad är ditt framgångskoncept?
Jag är extremt lyhörd för kundens behov och önskemål.

Vad är dina mål de närmaste fem åren?
Om fem år har jag skapat en union för folkhälsa. Fetma är på väg att vända neråt. Jag vill även öka ansvarstagandet för den egna hälsan hos individen, barnjaget & vuxenjaget.

Vilka tips vill du ge dina branschkollegor?
Tillsammans gör vi stor skillnad för individen. Därför är det viktigt att vi samverkar och arbetar med det vi är bäst på. Att arbeta med kraftigt överviktiga som oftast har fler hinder än vikten är utmanande, men så otroligt givande då vi gör ett kalasjobb. Mitt motto är att arbeta med helheten och inte bara med fokus på vikten så kommer resultaten!

Vad kan du inte vara utan i ditt kök?
Mixerstaven, rivjärnet & matberedaren står alltid reda att skapa. Jag älskar att se vad det blir för maträtt då jag lagar efter vad som finns hemma. Så det blir sällan samma sak två gånger.